13 Kasım 2011 Pazar

KIRMIZI RUJUM BİLE KÜSMÜŞ BANA

     Bir kaç yıl öncesine kadar moralim bozulunca kırmızı ruj sürerdim, baktım olmadı bir güzel makyaj yapardım. Hayat şahane olurdu. Şimdi ise bildiklerim işe yaramıyor, kırmızı rujum bile küsmüş bana...
    Acaba hayatta çabuk yorulanlar çabuk mu ölür? Ben buna inandım hep içimde ve bu 
doğruysa çabuk öleceğim sanırım.
   Bugün işyerime bi demet çiçek geldi, hoşlanmadığım birinden. Daha sonra da art arda telefonuma mesajlar. Mesajlarına cevap vermeyince eşkiya gibi daldı içeri. " Dışarı çıkabilir misin, konuşalım." Cevap bile vermeden kedi gibi çıktım. Olay çıkmasını, rezil olmayı istemedim. 3 dakika bile yanında durmadan gönderdim. Ben sevdiğim ya da sevebileceğim birinin beni sevmesini istiyorum. Listenin bu kadar kabarık olmasını değil. Sanki eski sevgililerim, gizli hayranlarım anlaşmış, aynı zamanda bana musallat olmaya karar vermişler gibi. Telefonumda bir sürü yabancı numaranın mesajı var. Hiç biri hayalim değil. Nerdesin hayalim? Uğraştırma artık beni bu saçmalıklarla çık gel. Bak kırmızı rujum da küs bana. 
   Hayatım bom bok! Geçen hafta işyerime gelip bana asılan yakışıklının evli olduğunu öğrendim bu akşam gittiğim düğünde. Karısının yanında bile gözlerini benden ayırmayan bir sapık ve onun yüzünden eve erken dönmek zorunda kalan ben.
   İki gün önce canlı müzik dinlemeye gittiğimiz mekanda çalan Karizmatik Bodur'un nefret ettiğim çocukluk arkadaşımın sevgilisi olduğunu gördüm.

   Anlayacağınız tüm yakışıklılar bana haram, hiç bişey yapmadan olayları izlediğim halde. Bu olaylar bi işaret olabilir mi?

6 yorum:

Feli Jo dedi ki...

Inanmiyorum şansa baak! Ben de kimse bana asilmiyor diye üzülüyordum. Umarim hemen şu kötü şeyler biter ve hayalin gelip seni bulur ve mutlu edeer :)

Hayat'ın Kendisi dedi ki...

inan bana birinin sana asılması hiç güzel bişey değil. Umarım :)

alya in neverland dedi ki...

off okuom okuom bi türlü yazamıyom surdan sana gerçi ben bunları liseden beri naklen dinlıorum senden ama nese:))kırmızı rujun sakın sana onu surup dısarı cıkmaya cesaret gösteremedıgın için küsmüş olmasın:PPşıp sevdısın kabul et:)

Hayat'ın Kendisi dedi ki...

burdan bile rencide etmeyi başarıyorsun tebrik ederim :) şıp sevdilik değil de kalbim çok hızlı çalışıyor :)

bırtutamkekik dedi ki...

allah korusunn..

Melis dedi ki...

inanmiyorum ya.. bu hayatta nasil erkekler var.. Hepsi ayni iste hepsi!!
Kendini üzme tatlim. Hic ummadigin bir gün seninde karsina cikicak biri :)
Bu arada sayfani begendim :)