3 Aralık 2011 Cumartesi

KÜÇÜK MUTLULUKLAR YARATMAK

  O kadar basit ki hayatım, yarın neler yaşayacağımı biliyorum. Birazcık değişse, birazcık şaşırtıp gülümsetse beni bu hayat ne olur sanki.  Her sabah aynı saatte kalkıp,aynı yere gidip, aynı işleri yapmak. Aynı saatte işten çıkıp aynı insanları görmek. Bir kaç dostum var, bir kaç arkadaşım mı dostum mu emin olamadığım insan, bir çok da arkadaşım var. O kadar bunaldım ki artık, hayatımda farklılıklar olsun diye odamdaki eşyaların yerlerini değiştirdim. Dün birkaç kitap sipariş verdim heyecanlanayım diye. Bugün kitaplarım geldiğinde gerçekten de heyecanlandığımı farkettim, kendimi kitapları koklarken, onlara gülümserken buldum. Seviyorum kitapları ne yapayım, hele eski kitaplara bayılıyorum.  Elbise giydim bugün, kendimi daha iyi hissetmek için. Kendim için bu kadar çabalarken niye hala hiçbir şey değişmiyor. Eksiklik var işte biliyorum.
  Ben küçücük dünyamı güzelleştirmeye, kendimi iyileştirmeye çalışırken sen nerdesin, yanımda oldun mu hiç...
  Ben küçücük dünyamda sana kocaman yer açarken sen sana verdiğim değerin farkına varamayacak kadar körsün. Buğulu gözlerini çek üzerimden, bana bakmaya bile hakkın yok aslında senin. Kendini, sorunlarını anlatmaktan vazgeç artık ve bir an olsun beni anlamaya çalış.
  Benim her şeye cesaretim var ama senin bu cesareti haketmeyecek kadar korkak biri olduğunu bildiğim için susuyorum, büyümeni bekliyorum...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

ahh kitaplar sevilmez mi :) beni de en sıkıcı günümde kendime getiren şeylerdir onlar... o kadar insan varken çevremizde cansız ama ruhu olan şeyler kendimize getiriyor bizi ne tuhaf - ama ne güzel. iyi okumalar.

Hayat'ın Kendisi dedi ki...

kitaptaki karakterleri kafanda canlandırmak ve hayal etmek, kendi filmini çekmek ve izlemek gibi bişey kitap okumak...

pelinpembesi dedi ki...

bende kitap sipariş ettim, beklemek bile büyük mutluluk...

Hayat'ın Kendisi dedi ki...

aynen sana katılıyorum...

Guzunkizi dedi ki...

Duygu Asena okumak ne büyük keyf...Tüm kitaplarını okudum hepsi birbirinden değerli..kac yıl önce yazılırsa yazılsın hep güne ışık tutar gibi

Hayat'ın Kendisi dedi ki...

Ben daha sadece 2 kitabını okudum fakat başımı kitaptan kaldırmak istemiyorum :) bayılıorum kadına, düşüncelerimi ifade ediyor resmen. Söylemek, anlatmak istediklerimin hepsini yazmış.

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

ask gıdıyorum demez'i okumustum harikaydı

Hayat'ın Kendisi dedi ki...

ben daha ona başlamadım, hepsini severek okuyorum :)